Het GRATIS KoningsspelenPakket staat downloadklaar!!

KoningsspelenPakketGeen tijd om spelletjes uit te werken, spelkaarten te ontwerpen en kleurplaten te tekenen voor de Koningsspelen? Je hebt  het als leerkracht van de basisschool vast al druk genoeg met je dagelijkse programma!

Daarom hebben wij, Linda Thuijs en Geke Versprille, met ons gezamenlijke initiatief KoningsspelenPakket de oplossing voor je. Een GRATIS sport- en spelcircuit met handleiding en 12 uitgewerkte spellen. Mooi vormgegeven spelkaarten, scorekaarten, kleurplaten, en meer… Compleet met certificaat, medaille en placemat voor het Koningsontbijt! Je hoeft ze alleen maar even te downloaden en uit te printen!
Dat scheelt een hoop tijd!  Vraag het gratis KoningsspelenPakket snel aan met de knop boven aan de pagina www.koningsspelenpakket.nl !!

Het pakket wordt aangevraagd door belangstellenden van over de hele wereld. Wil je weten wat ze van het pakket vinden? Kijk dan op de pagina ‘aanbevelingen’ van de website www.koningsspelenpakket.nl.

Kun je niet genoeg krijgen van alle leuke materialen? Dan hebben we op de pagina ‘extra’s’ nog veel meer. Wat te denken van een Koninklijk kwartet, een oranje rugzak met opdruk Willem-Alexander 50, een Koningskwis, geprinte en gestanste medailles en kronen, extra spelkaarten en andere downloads voor een klein prijsje.

 

Geplaatst in GRATIS PDF, PRODUCTEN en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *