KoningsspelenPakket

NAGENIETEN VAN DE KONINGSSPELEN OP DE MYTYLSCHOOL

Samen met Linda Thuijs ben ik eind april op bezoek geweest bij de Mytylschool in Eindhoven. We hebben daar mee mogen genieten van een fantastische Koningsspelen sportdag. Wat een kanjers daar!! Als makers van het KoningsspelenPakket was deze dag voor ons extra speciaal. Er zijn opnamen gemaakt voor Leraar24. Het eindresultaat mag er zijn. Geniet met ons mee van het enthousiasme van de kinderen bij het spelen van “onze” spellen…

Op de site van Leraar24 wordt het volgende vermeld:

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest met als doel kinderen te laten zien hoe belangrijk en leuk het is om samen te ontbijten en bewegen. Koning Willem-Alexander wil het sporten van de jeugd actief stimuleren omdat het erg belangrijk is voor hun lichamelijke en sociale ontwikkeling. Daarom is de Koningssportdag een belangrijk onderdeel van de Koningsspelen.

Ook op Mytylschool Eindhoven, een school voor kinderen met een lichamelijke handicap, wordt er flink bewogen. Zij maken hiervoor gebruik van het KoningsspelenPakket. Dit pakket hebben ze zelf aangepast aan hun eigen doelgroep: kinderen met een lichamelijke handicap of beperking.

Materialen KoningsspelenPakket voor Koningsspelen

Afbeelding 1: Spelkaart die in samenwerking met de makers van het Koningsspelenpakket aangepast is aan de doelgroep van de mytylschool Eindhoven.

Afbeelding 2: Een spel wat speciaal door de makers van het Koningsspelenpakket gemaakt is voor kinderen in het ziekenhuis. Zo kunnen zij de Koningsspelen op hun eigen manier beleven.

koningsspelen spelkaart mytylKoningsspelen Sudoku 6x6

 

Geplaatst in PRODUCTEN en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.